Hjärnans årskrönika

Eller, krönika kanske är fel att kalla det, men det ser snyggt ut. En egenhändigt komponerad lista med diverse placeringar om allt mellan himmel och jord. Läs och begrunda. Och om ni inte orkar läs allt, så kolla i alla fall vilka priser som finns, har ni tur så finns ni med på en placering. OBS! Placeringarna står slumpmäsigt, och har inget med viktighetsordning att göra, alla prsier är lika mycket värda, utom möjligtvis årets flopp och missnöje.

Årets flipp
Min nya klass måste jag säga där. GMP08 innehåller i stort sett alla ingredienser för en bra klass, bland dessa kan nämnas; många glad människor, bra sammanhållning, intressanta diskussioner. Men vi får inte glömma lärarna som gör undervisningen värt att ta vara på.

 

Årets flopp

FRA & IPRED. Regeringen vill skydda oss mot terror och illegal nedladdning, men bemöts inte särskilt bra, förutom av snåla artister. Trots protester så går ändå båda lagförslagen igenom, vilket gör floppen till en megastor sådan.

 

Årets tack gode gud

Barack Obama som president. Tänkte sätta detta under årets glädje, men det här var en bra mycket roligare kategori. Hoppas han kan styra världen i allmänhet, och USA i synnerhet, på fötter igen.

 

Årets rysning

Även här får Obama priset, detta var ju en av årets största händelser. Skippar dock den kategorin för att det inte ska bli tjatigt. Men varför rysning då? Ja, lyssna på hans tal själva så förstår ni.

 

Årets artist

Johan Palm. Killen som tog sig hur långt som helst, bara på att vara ”snygg”. För sjunga, det kan han inte, men han har en sån jäkla skön personlighet, så trots brister vad gäller jus artisteriet så är han ändå värld den platsen.

 

Årets nervösa

Tiden innan mötet med Japanerna, och Vicki var ju inte direkt lugnande heller.


Årets TV-Show

Stor i Japan. TV6 satsar stort på Japan, och med kommande ”I survived a Japanese Game-show” kan dom mycket väl vinna även nästa år. Förutsatt att en lista kommer då med.


Årets överraskning

Nokia lanserar en billig S60 med TouchScreen. Den ser bra ut, och har fått toppbetyg i samtliga tester. Kan inte vänta tills jag får hålla en i min egen hand.


Årets personliga överraskning

En något mer nära överraskning måste vara att min pappa fick jobb i Norge och köpte en bärbar dator till oss båda.


Årets missnöje

iPhone. Mer överhypad än alla nya iPodar tillsammans, och tyvär också mer misslyckad. Bättre kan ni Apple.


Årets siffra

37. Jag har, som tidigare vare otänkbart, gått över från att säga 35 när jag ska nämna något som det finns väldigt mycket av. Nu är det alltså 37 som gäller, gärna följt av ett antal nollor.

 

Årets spel

Nörd som jag är måste jag ju utse en vinnare i denna kategori också. Och vinnaren är, inte helt oväntat, Spore. Will Wrights livsverk har satt spår (spore lol) i spelvärlden. Hoppas nästa spel blir minst lika bra.

 

Årets analoga spel

Även jag kan roa mig med analoga spel, och på senare tid har jag börjat spela Bingolotto. Riktigt trevlig helgunderhållning.

 

Årets saknade

9A2. Okej, halva året tillbringades med dessa goingar, men jag kommer sakna er. Tur att nya klassen är minst lika bra, men vissa typer går inte att ersätta. Lysviks gudfadern och hans gäng är det inte utan anledning man vill ha tillbaka.


Årets nya kompis

Svårt val med så många nya ansikten i år, men jag säger ändå VickiPickiSlickiDicki, bara för Japans skull ^^


Årets mysigaste

Alla mysdagar med Millan såklart. Här kunde jag skriva världens längsta lista-i-listan-lista, men då skulle nog alla tröttna. Så jag nöjer mig med att säga, Jag älskar dej Millan.


Årets citat

”Är det här verkligen en capriciosa?” Minnesvärt och oförglömligt citat av David Bjälvegård, the Master of Quotes.


Årets hjärta

Inte bara mysig, utan helt underbar är Millan. Så hon förtjänar faktiskt en plats till på listan.


Årets dödskalle

Motsatsen till hjärta huh? Den går i varje fall till sura konduktörer. Kan man inte kommunicera med folk ska man nog överväga ett annat jobb. Ett där man helst inte träffar någon människa överhuvud taget. Kanske, lastbilschaufför på Nordpolen?


Årets Knäppis

Som avslutning på listan tänkte jag skoja till det lite. En tjej som alltid hittar på knäppheter, och aldrig verkar riktigt frisk, det är Memmie det. Grattis!

 

Alla ni som inte kom med på listan, misströsta inte, ni är också vära en applåd, inget kul år utan händelser, right? Jag skulle gärna dela ut många fler priser, men det har jag helt enkelt inte tid och ork med, och listan får ju inte bli för lång.

GOTT NYTT ÅR!






Beslutsångest... IGEN

Som ni alla vet är jag enormt benägen att drabbas av beslutsångest. I vissa fall är det mer utmärkande än andra. Den slår oftast till när det gäller saker som är bestående. Enda undantaget är bakgrundsbilder.
Den här gången handlar det om färgen på mi nya mobil, Nokia 5800. Finns i tre utföranden, grå, röd och blå. Jag har nu under en tid varit inne på blå, riktigt snyggt med en svart mobil med blå rand. Har nu upptäckt att även resten av telefonen är metalliskt blå, och inte svart som det verkat. Den röda går därför helt bort, även om jag aldrig tyckt att den varit så snygg, men nu ser jag ju att den är brun, inte så snyggt enligt mig. Den blå är dock chill, men frågan är om inte den svart/grå ändå är snyggast med sin silvriga look.
Jag lär väl hinna ändra mej 37 gånger innan releasen i februari, men just nu, för tillfället, är det grå som gäller.



Det här var min första post på länge, jag lovar att försöka skriva oftare. Räddar mig själv med motivationen jag använde närjag motiverade mig själv till bloggSM "Skriver inte ofta i min blogg, men när jag gör det är det riktigt intressant läsning.". Något sådant var det, och även om det inte stämmer helt så i alla fall den första delen :P

Ha nu ett trevligt avslut på året som för övrigt har varit underbart, bland annat tack vare min söta flickvän. Jag älskar dej Millan :3

Nya härliga sätt att plinka på ^^

Aaah, guitar hero :D Världsturné dessutom ^^

Det här med mej är spännande, jag byter saker hela tiden, musik, favorit spel/film whatever, hobby, bakgrundsbilder, ja, allt. Men man finner oftats eller alltid nån nördig koppling i det hela. Just nu kommer jag nog lira Guitar Hero ett tag framöver, och det är ju också spännande, tack vare musikspel kan man hitta ny musik. Det råkade jag göra, medl lite hjälp från min syster, som redan kände till bandet i fråga, nämligen Paramore :3



Nu vet jag btw vad jag ska göra för sida till Mumman, en spelsida med blogginlägg, bild gallerier, recensioner med mera ^^

RSS 2.0